Sebes & Bisseling Literary Agency

Sebes & Bisseling Literary Agency vertegenwoordigt sinds 1998 een breed scala aan auteurs in alle genres. We vertegenwoordigen en begeleiden debutanten, opkomende schrijvers, gevestigde namen, genomineerde en prijswinnende schrijvers (o.a. AKO, Libris, BNG, Academica, Gouden Uil), Bekende Nederlanders en bestsellerauteurs.

Met onze eigen visie op het uitgeefproces en onze ervaring in redactie, verkoop, marketing en contractonderhandelingen, maken wij onze cliënten wegwijs in het boekenvak en staan wij hen bij in alles wat met het auteurschap te maken heeft. Bij ons staan de wensen en doelen van de cliënt voorop.

Als full service agentschap verhandelen wij daarnaast ook nevenrechten zoals vertaal-, film-, televisie- en toneelrechten en verkopen we als subagent de Nederlandse vertaalrechten voor ca. 120 internationale uitgeverijen en literair agenten. Kijk voor een compleet overzicht onder ‘cliënten’.

Wij bezoeken de boekenbeurzen van Londen, Frankfurt, New York, Bologna en Göteborg om onze auteurs en cliënten zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en zijn dan ook trots op onze langlopende relaties met auteurs, uitgeverijen en agentschappen over de hele wereld.